+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Businesscoaching
U heeft behoefte aan een klankbord over het creëren van (new) business voor uw bedrijf. Of wilt u een specifiek aspect van uw marketingstrategie onder de loep nemen? Maar u wilt niet direct hoge kosten maken. Dat begrijpen wij als geen ander!
Businesscoaching
9662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9662,page-child,parent-pageid-9737,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

Businesscoaching

Onze businesscoaches helpen u bij uw conceptontwikkeling.

U heeft een geweldig business idee!  

Veel ondernemers hebben fantastische business ideeën maar ook heel vaak ontbreekt het aan de tijd om ze (snel) te realiseren. Herkenbaar? Wij helpen u ze te realiseren! Bset Media helpt ondernemers met het uitstippelen van een goede strategie om ze daadwerkelijk te realiseren.  Wij doen dit door u en uw medewerkers te helpen met:

 

  • Het bepalen van de juiste koers en ontwikkelingsrichting.
  • Een ontwikkelingsvisie van het concept te formuleren.
  • Realisatie scenario’s te formuleren en uit te werken.

 

Conceptontwikkeling wordt ingezet om van idee naar een verdere uitwerking te komen. U wordt bij het formuleren van uw idee al snel geconfronteerd met allerlei vragen in het kader van: Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Een goed idee is nog geen kansrijk businessmodel

Bset Media ondersteunt bij het bedenken van een concept op het moment dat u zelf met een idee rondloopt voor een inspirerend project of een nieuwe onderneming. Dit doen wij vanuit een goede conceptformulering waarin alle belangrijke elementen zijn verwerkt, inclusief diverse scenario’s, en indien noodzakelijk zelfs exit-scenario’s.

 

Wij werken samen met u het idee verder uit naar een haalbaar concept en implementeren het concept met een heldere en duidelijke doelstelling. Hierdoor bent u, als opdrachtgever, er van verzekerd dat uw idee op de meest optimale manier wordt vormgegeven en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Wilt u eens vertrouwelijk klankborden of een oriënterend strategiegesprek? Aarzel dan niet en neem contact op met Bert Imhoff (directeur Bset Media) info@bsetmedia.nl of 06 – 23 77 66 31.

Bel mij terug

Gerelateerde producten

Bekijk hieronder waarmee we u nog meer helpen nieuwe business te ontwikkelen

New Business Development

New Business Development

Startup Support

Startup Support

Elevator Pitch

Elevator Pitch

Vrijblijvend klankborden

Vrijblijvend klankborden

Wilt u eerst nog meer informatie?

Heeft u nog vragen? Kijk dan of uw vraag hieronder er bij staat. Zo niet, bel (040 – 843 08 22) ons dan gerust even. Wij helpen u graag!

Wanneer kan de klankbordsessie plaatsvinden?

De datum en het tijdstip van de klankbordsessie wordt in overleg bepaald. In het bestelformulier kunt u in het opmerkingenveld al uw mogelijkheden opgeven. Nadat wij de bestelling ontvangen hebben nemen we contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Tot wanneer kan ik de geplande datum wijzigen?

Alhoewel er geen kosten zijn verbonden aan deze klankbordsessie vinden wij het fijn wanneer u tenminste 48 uur voor de datum waarop de klankbordsessie gepland is de sessie annuleert wanneer u niet kunt. Uiteraard kunnen we dan ook een andere datum afspreken waarop de sessie wel kan plaatsvinden.