+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | New business ontwikkeling
Wij bieden u een gratis klankbordsessie van maximaal 2 uur aan voor zaken zoals aanscherping van uw merkbelofte en –identiteit, productinnovaties, corporate communicatie, de inzet en afstemming van uw huidige marketingmiddelen of hoe u social media effectiever kunt laten werken.
businessontwikkeling: New business development
9578
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9578,page-child,parent-pageid-9737,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

New business development

In 4 stappen uw nieuwe business met new business development.

In vier stappen naar new business

U heeft uw zaken goed voor elkaar. Mooie producten en diensten, trouwe klanten en gemotiveerd personeel. En toch lukt het u maar moeilijk om nieuwe klanten binnen te halen. Productvoordelen oppoetsen en hard ‘aanbieding!’ roepen, levert geen respons op. Het moet anders en het kan gelukkig ook anders.

 

Wij hebben ons in New Business gespecialiseerd en hier een speciale aanpak voor ontwikkeld. Met als uitgangspunt dat we vanuit de echte behoeften van uw klanten de vraag op gang brengen. Waar zitten ze mee, waar worden ze onzeker van, waar worden ze beter van en waar beleven ze plezier aan?

 

Benieuwd of we uw doelgroep ook kunnen activeren?

BEL: 040 - 843 08 22

Laten we samen de eerste stap zetten!

Onze online businesscoach legt u telkens één van de onderstaande vier vragen. Met uw antwoorden concretiseert u een plan om nieuwe klanten te werven. De online businesscoach begeleidt u stap voor stap in een proces om dat te bereiken. In elke stap ontvangt u een korte uitleg op één van de onderstaande vragen die daarbij centraal staat. Namelijk:

 

STAP 1: Wat wilt u bereiken?

STAP 2: Bij welke doelgroep?

STAP 3: Wat levert het ze op?

STAP 4: Hoe maakt u ze dat duidelijk?

 

Daarbij stelt hij u een aantal detailvragen om uw antwoorden echt concreet te krijgen. Elke stap is gericht op het activeren van u en uw doelgroep om gemakkelijker nieuwe klanten te scoren. Wacht niet langer en start vandaag nog met uw new business traject en zet de eerste stap hiernaast.

STAP 1

Inschrijven voor een gratis e-coachtraject van 4 stappen. De velden met * zijn verplicht.

Gerelateerde producten

Bekijk hieronder waarmee we u nog meer helpen nieuwe business te ontwikkelen

Vrijblijvend klankborden

Vrijblijvend klankborden

Startup Support

Startup Support

Elevator Pitch

Elevator Pitch

Businesscoach

Businesscoach