+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Startup support
Als startende ondernemer heeft u al kosten genoeg. Wij hanteren een speciale werkwijze zodat u uw onderneming van begin af aan en zonder hoge marketingkosten toch professioneel in de markt kunt zetten. Wij zien dit als een investering in úw bedrijf zodat u een echt goede start maakt.
Startup support
9656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9656,page-child,parent-pageid-9737,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

Startup Support

Startup-support bij Bset Media.

Ontdek gratis wat uw business kansen zijn

Als startende ondernemer heeft u al kosten genoeg. Wij hanteren een speciale werkwijze zodat u uw onderneming van begin af aan en zonder hoge marketingkosten toch professioneel in de markt kunt zetten. Wij zien dit als een investering in úw bedrijf zodat u een echt goede start maakt.

 

Wij investeren graag in uw bedrijf
Geweldig dat u een bedrijf bent gestart of wil gaan starten. Allereerst wensen wij u natuurlijk veel succes bij het realiseren van deze droom. En, uiteraard willen wij u daarbij graag ondersteunen met onze kennis en ervaring op het gebied van marketing en sales.

MEER WETEN? BEL: 040 - 843 08 22

 

Goed de eerste indruk maken

Laat de wereld snel en goed kennis maken met uw startende onderneming, werf nieuwe klanten en creëer snel een marktaandeel. Communicatie en uitstraling naar de markt zijn (naast een goed product natuurlijk) dé punten waarmee u zich onderscheid van uw concurrent. Het is daarom belangrijk dat deze communicatie professioneel en weloverwogen wordt opgezet; de eerste indruk maakt u slechts één keer.

 

Direct professioneel in de markt
U als beginnende ondernemer heeft echter al kosten genoeg. Om uw onderneming toch van meet af aan professioneel en solide in de markt te plaatsen, hanteren wij een speciale werkwijze voor startende ondernemers; wij zien dit als een investering in úw bedrijf.

Wij helpen u met uw startup.

Bel mij terug

Gratis je persoonlijke marketingmanager

Bset Media steekt graag tijd in de opzet van uw onderneming door een sparringpartner te zijn als het over de aanpak van de marketing en sales activiteiten gaat. Wij doen dit gratis omdat wij het erg leuk vinden om samen met startende ondernemers succesvolle starts te realiseren. Op deze manier beschikt u direct over uw eigen marketing manager.

Gerelateerde producten

Bekijk hieronder waarmee we u nog meer helpen nieuwe business te ontwikkelen

New Business Development

New Business Development

Vrijblijvend klankborden

Vrijblijvend klankborden

Elevator Pitch

Elevator Pitch

Businesscoach

Businesscoach

Wilt u eerst nog meer informatie?

Heeft u nog vragen? Kijk dan of uw vraag hieronder er bij staat. Zo niet, bel (040 – 843 08 22) ons dan gerust even. Wij helpen u graag!

Ontvang ik een factuur?

Nee. Dit product is gratis. De administratiekosten die u bij de bestelling te zien krijgt zullen wij niet in rekening brengen.

Worden er administratiekosten in rekening gebracht?

Dit product is gratis. De administratiekosten die u bij de bestelling te zien krijgt brengen wij niet in rekening maar is nodig om de bestelling online te kunnen voltooien.

Wanneer kan de klankbordsessie plaatsvinden?

De datum en het tijdstip van de klankbordsessie wordt in overleg bepaald. In het bestelformulier kunt u in het opmerkingenveld al uw mogelijkheden opgeven. Nadat wij de bestelling ontvangen hebben nemen we contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

Tot wanneer kan ik de geplande datum wijzigen?

Alhoewel er geen kosten zijn verbonden aan deze klankbordsessie vinden wij het fijn wanneer u tenminste 48 uur voor de datum waarop de klankbordsessie gepland is de sessie annuleert wanneer u niet kunt. Uiteraard kunnen we dan ook een andere datum afspreken waarop de sessie wel kan plaatsvinden.