+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Offline Marketing
Naast Online Marketing blijft Offline Marketing zeker zo belangrijk. Online Media is namelijk geen vervanger van Offline Media. Offline Media heeft juist een versterkend effect in reclamecampagne
Offline Marketing, Offline Media, Print Media, Drukwerk, Gedrukte Media
10472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10472,page-child,parent-pageid-8392,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ONLINE MARKETING

GET MORE CLIENTS

Offline Marketing

Offline meda blijft zeker net zo belangrijk als online media.

Offline Media heeft een versterkend effect in reclamecampagnes

Naast Online Media blijft Offline Media zeker zo belangrijk. Online Media is namelijk geen vervanger van Offline Media. Offline Media heeft juist een versterkend effect in reclamecampagnes. In combinatie ingezet, zorgen ze ervoor dat de campagne een snellere en langere rationele én emotionele effecten hebben op haar doelgroep. De gewenste campagnedoelstelling is daardoor eerder te realiseren.

 

Het maakt of kraakt de beleving van uw merk
Offline Media, zoals bijvoorbeeld folders, brochures, briefpapier en visitekaartjes, zijn fysiek tastbare communicatiemiddelen. De vervaardiging hiervan vergt een andere vakkennis dan bij online communicatiemiddelen. Online uitingen kunnen aangeraakt, geroken en gevoeld worden. De gevoelswaarde die deze offline communicatie uitingen uitstralen maken of kraken de beleving van uw merk c.q. organisatie.

Klanten verleiden, interesseren, informeren en boeien
De grafische ontwerpers van Bset Media weten optimaal te verbeelden wat u wilt overbrengen door een aantrekkelijk design aan uw Offline Communicatie uitingen te geven zodat ze uw potentiële klanten  verleiden, interesseren, informeren en boeien.  Fris, eigentijds en helder. Dat is de kracht van visuele vormgeving.

 

Alles voor een perfect resultaat
Bset Media beschikt naast de creatieve vaardigheden ook over de technische kennis. Tijdens de creatieve fase houden wij rekening met print- en snijmarges, de ‘vouw’ en de wijze waarop kleuren daadwerkelijk uitpakken zodat het resultaat een investering welke zich in de (nabije) toekomst in een veelvoud terugverdient!

BEKIJK ONS PORTFOLIO
De grafische ontwerpers van Bset Media geven een uniek design aan uw offline marketing middelen.

Ons offline werk waar wij trots op zijn

Laat u overtuigen en bekijk hieronder ons portfolio

Brochures

Brochures

Folders

Folders

Offertemappen

Offertemappen

Huisstijlen

Huisstijlen

Logo's

Logo's

Uw huidige huisstijl c.q. corporate identity laten beoordelen?

Wij doen dit graag en komen met plezier eerst even langs voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek! Twijfel niet en neem contact met ons op.

 

BEL: 040 - 843 08 22

info@bsetmedia.nl

Wilt u eerst nog meer informatie?

Heeft u nog vragen? Kijk dan of uw vraag hieronder er bij staat. Zo niet, bel (040 – 843 08 22) ons dan gerust even. Wij helpen u graag!

Wat moet ik aanleveren voor een ontwerp?

Graag ontvangen wij  een goede briefing van u waarin u aangeeft welk doel u heeft met offline communicatie-uiting dat u wilt laten maken. Daarbij ontvangen wij  graag ook gegevens zoals: bedrijfsinformatie, doelgroep c.q. type klanten, identiteit van uw bedrijf, het gewenste imago en dergelijke. Graag ontvangen wij voorbeelden van communicatie-uitingen die u aanspreken.

Hoe krijg ik het ontwerp te zien?

Ja natuurlijk. Als de eerste ontwerpen uit de schetsfase klaar zijn krijgt u van ons een presentatie via de e-mail opgestuurd. Wij geven u een goede inhoudelijke verantwoording hoe we tot het logo ontwerp zijn gekomen. Uiteraard kunnen wij het ook bij u komen presenteren. Aan de hand van uw opmerkingen en hetgeen we besproken hebben wordt de schetsfase uitgewerkt naar een definitieve opmaak.

Wat gebeurt er als ik mijn voorstel(len) niet mooi vind?

Wij hebben nog maar zelden ervaren dat onze ontwerpen werden afgewezen. Mede doordat wij veel waarde hechten aan een goede briefing. Echter als de eerste ontwerpen u onverhoopt niet bevallen, dan maken wij zonder meer nieuwe voorstellen, rekening houdend met uw reactie. De uren hiervoor brengen wij in rekening tegen een tarief van 65 Euro per uur.

Hoe zit het met de rechten?

U wordt volledig eigenaar van het opgeleverde werk. U mag de bestanden dus volledig naar eigen wens en inzicht gebruiken.

Zijn mijn ontwerpen beschermd?

Volgens de Auteurswet mag niemand met uw ontwerp ‘aan de haal gaan’. Wel kan iemand “het idee” gebruiken om iets te maken dat erop lijkt. Het ontwerp c.q. idee juridisch beschermen is niet goed mogelijk.

Kunnen jullie een vrijblijvend ontwerp maken?

Nee, dat is niet mogelijk. Wij ontwerpen uitsluitend in opdracht en op basis van de overeengekomen prijs en voorwaarden.