+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Support op afstand
Bij het oplossen van sommige supportvragen is het handig wanneer onze supportmedewerker uw probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op uw computer voor u kan uitvoeren. Hiervoor kan hij via TeamViewer uw computer tijdelijk op afstand besturen. Hij probeert u dan online op afstand te helpen zonder dat hij helemaal naar u toe hoeft te komen. Gemakkelijker en sneller kan bijna niet.
Support op afstand, supportwerkzaamheden, computerhulp, computer problemen oplossen
10208
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10208,page-child,parent-pageid-9744,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

SUPPORT & SERVICE

WIJ ZIJN ER VOOR U!

Support op afstand

TeamViewer wordt gebruikt bij technische support.

Wij helpen u ook op afstand

Bij het oplossen van sommige supportvragen is het handig wanneer onze supportmedewerker uw probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op uw computer voor u kan uitvoeren. Hiervoor kan hij via TeamViewer uw computer tijdelijk op afstand besturen. Hij probeert u dan online op afstand te helpen zonder dat hij helemaal naar u toe hoeft te komen. De kosten hiervoor bedragen slechts € 15,- excl. btw per gestart kwartier.

 

Gemakkelijker en sneller kan bijna niet.  Het enige wat u hoeft te doen is een gratis applicatie van TeamViewer te installeren en achter uw computer beschikbaar zijn als wij de verbinding op afstand gaan maken.

Veilig en alleen met uw toestemming.

Alleen met uw toestemming kunnen wij een sessie starten. Na het starten van de applicatie krijgt u hiervoor een pop-up scherm (zie afbeelding). Nadat wij de Quick Support via onze kant initialiseren kunt u toestemming verlenen om te beginnen met de Quick Support.

 

Zowel voor Mac als Windows gebruikers.

Heeft een computer met een Windows besturingssysteem of heeft u een Mac? Wij helpen u! Klik hieronder op de button die past bij uw besturingssysteem voor het installeren van de Quick Support applicatie.

Wij gebruiken TeamViewer zodat wij uw technische problemen op afstand op kunnen lossen.

Bent u hierin geïnteresseerd?

Stuur dan middels het formulier hiernaast een bericht dat u gebruik wilt maken van TeamViewer. Installeer TeamViewer alvast op uw computer. Wij zorgen dat u dan snel weer verder kunt! De velden met een * zijn verplicht.

Vul hieronder uw gegevens in:

  • Bij het geven van het ID en Wachtwoord wordt de computer of laptop op afstand overgenomen en kan deze zo bediend worden. Bset Media accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele problemen, schade en gevolgen aan apparatuur, software, bestanden en anderszins welke kunnen ontstaan na het inloggen. Door Bset Media te laten inloggen geeft u toestemming tot het wijzigen van computerinstellingen en andere aanpassingen. U kunt te allen tijde de verbinding verbreken.

Heeft u nog geen SLA Website onderhoudspakket?

Bset Media helpt u uw website te onderhouden tegen een vaste lage vergoeding.

 

BEKIJK ONZE ONDERHOUDSPAKKETTEN

Wilt u eerst nog meer informatie?

Heeft u nog vragen? Kijk dan of uw vraag hieronder er bij staat. Zo niet, bel (040 – 843 08 22) ons dan gerust even. Wij helpen u graag!

Is TeamViewer een veilige applicatie?

TeamViewer is een van de toonaangevende oplossingen voor desktop sharing en online-samenwerking via het internet.

 

Het in Duitsland gevestigde TeamViewer GmbH werd in 2005 opgericht en richt zich helemaal op de ontwikkeling en distributie van high-end oplossingen voor online-samenwerking en communicatie. Een snelle start en hoge groeicijfers hebben geresulteerd in meer dan 200.000.000 installaties in meer dan 200 landen over de hele wereld. De software is momenteel beschikbaar in meer dan 30 talen.

 

De basistechnologie die door het bedrijf werd ontwikkeld, is de motor voor het state-of-the-art mondiale servernetwerk met groot prestatievermogen van TeamViewer dat verbindingen leidt op basis van de technologie van geolokalisatie.

Kunnen jullie weer inloggen zodra ik verbinding verbroken heb?

Nee, zodra u de verbinding verbroken heeft hebben wij geen toegang meer tot uw computer zonder dat u hiervoor opnieuw toestemming geeft.

Welke inloggegevens moet ik jullie verstrekken?

U kunt het TeamViewer programma na downloaden direct starten. Installatie is niet nodig. U krijgt een scherm te zien met twee belangrijke gegevens:

 

  • UwID;
  • Uw wachtwoord.

 

Geef deze gegevens door aan onze supportmedewerker. Hij kan met behulp van deze gegevens slechts eenmalig inloggen op uw computer