+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Technische Support
Met onze technische support diensten bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw supportvragen omtrent uw website of de webruimte die u bij ons huurt.
Technische support, Support, supportwerkzaamheden, websitehulp, website problemen oplossen
10225
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10225,page-child,parent-pageid-9744,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

SUPPORT & SERVICE

WIJ ZIJN ER VOOR U!

Technische Support

Technische vragen? Maak gebruik van onze technische support.

Technische problemen aan uw website? Zo opgelost!

De mogelijkheden van internet blijven zich ontwikkelen. Als gevolg hiervan verschijnen er regelmatig updates van browsers, templates en scriptjes die nadelige invloed kunnen hebben op functionaliteiten en prestaties van uw website.  Het is daarom belangrijk dat eventuele problemen snel verholpen worden en daarmee functionaliteit en vormgeving gewaarborgd blijven.

 

Website- én hosting-onderhoud compleet uitbesteed

Naast de technische supportwerkzaamheden aan uw website bieden wij ook webhosting en registratie van domeinnamen aan. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u niet beschikt over de tijd en/of kennis om alles zelf te beheren en onderhouden of dit met verschillende partijen kort te sluiten.

Stuur ons uw supportvraag

Stuur ons uw supportvraag
Heeft u onze technische hulp nodig en bij “veelgestelde vragen” geen antwoord gevonden?, neem dan gerust contact op via het supportformulier hiernaast.

 

De kosten voor onze supportwerkzaamheden, zoals het onderzoeken en oplossen van problemen, zijn € 15,- excl. btw per gestart kwartier. Indien u een SLA website onderhoudspakket en/of een SLA Hostingaccount beheerpakket heeft lopen dan gelden natuurlijk de voorwaarden die daarin van toepassing zijn.

 

Bset Media help u graag vakkundig én snel.

Vul hieronder uw gegevens in:

De velden met een * zijn verplicht.

Wij gebruiken TeamViewer zodat wij uw technische problemen op afstand op kunnen lossen.

Support op afstand
Bij het oplossen van sommige supportvragen is het handig wanneer onze supportmedewerker uw probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op uw computer voor u kan uitvoeren. Hiervoor kan hij viaTeamViewer uw computer tijdelijk op afstand besturen. Hij probeert u dan online op afstand te helpen zonder dat hij helemaal naar u toe hoeft te komen.

 

Gemakkelijker en sneller kan bijna niet.  Het enige wat u hoeft te doen is een gratis applicatie van TeamViewer te installeren en achter uw computer beschikbaar zijn als wij de verbinding op afstand gaan maken.

Meer weten?

Heeft u nog geen SLA Website onderhoudspakket?

Bset Media helpt u uw website te onderhouden tegen een vaste lage vergoeding.

 

BEKIJK ONZE ONDERHOUDSPAKKETTEN

Wilt u eerst nog meer informatie?

Heeft u nog vragen? Kijk dan of uw vraag hieronder er bij staat. Zo niet, bel (040 – 843 08 22) ons dan gerust even. Wij helpen u graag!

Is TeamViewer een veilige applicatie?

TeamViewer is een van de toonaangevende oplossingen voor desktop sharing en online-samenwerking via het internet.

 

Het in Duitsland gevestigde TeamViewer GmbH werd in 2005 opgericht en richt zich helemaal op de ontwikkeling en distributie van high-end oplossingen voor online-samenwerking en communicatie. Een snelle start en hoge groeicijfers hebben geresulteerd in meer dan 200.000.000 installaties in meer dan 200 landen over de hele wereld. De software is momenteel beschikbaar in meer dan 30 talen.

 

De basistechnologie die door het bedrijf werd ontwikkeld, is de motor voor het state-of-the-art mondiale servernetwerk met groot prestatievermogen van TeamViewer dat verbindingen leidt op basis van de technologie van geolokalisatie.

Kunnen jullie weer inloggen zodra ik verbinding verbroken heb?

Nee, zodra u de verbinding verbroken heeft hebben wij geen toegang meer tot uw computer zonder dat u hiervoor opnieuw toestemming geeft.

Welke inloggegevens moet ik jullie verstrekken?

U kunt het TeamViewer programma na downloaden direct starten. Installatie is niet nodig. U krijgt een scherm te zien met twee belangrijke gegevens:

 

  • UwID;
  • Uw wachtwoord.

 

Geef deze gegevens door aan onze supportmedewerker. Hij kan met behulp van deze gegevens slechts eenmalig inloggen op uw computer