+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Over ons
Hét Eindhovens reclamebureau Bset Media B.V. Het is onze passie uw communicatieproducten mooi en opvallend te laten zijn én ze een werkelijke bijdrage te laten leveren in uw bedrijfsvoering. Communicatieproducten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering in de (nabije) toekomst welke zich in een veelvoud moet terugverdienen!
reclamebureau, marketingbureau, eindhoven, best, boxtel, geldrop, etten leur, weert, veldhoven, tilburg, den bosch, breda, betaalbaar, voordelig, meer klanten,
6347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6347,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

OVER BSET MEDIA

Wilt u weten wat Bset Media voor uw business kan betekenen, dan komen wij graag met u praten.

BEL 040 - 843 08 22

Wie wij zijn?

We stellen ons natuurlijk graag even voor!

Hét bureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support

In 2006 zijn wij in de creatieve stad Eindhoven gestart met een simpel idee – het creëren van betaalbare media. Vandaag de dag is onze dienstverlening ingericht met het oog op uw markt. Bset Media is nu een full service bureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support. Wij helpen ondernemers uit het midden en klein bedrijf (MKB) hun producten en diensten beter en succesvoller in de online en offline-markt te zetten.

 

Met diensten die begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar zijn
Dit betekent ondermeer dat onze diensten begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar zijn. Onze diensten én producten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering in de (nabije) toekomst welke zich in een veelvoud moet terugverdienen!

 

Met jaren ervaring, solide en succesvol
Meer dan 25 jaar ervaring met zeer uiteenlopende businessontwikkeling- en marketingprojecten voor nationale- en internationale-organisaties is de basis voor ons solide en succesvol Eindhovens Business & Marketingbureau Bset Media B.V..

Een team van specialisten

Bset Media werkt met een team van sales & marketing deskundigen in combinatie met een netwerk enthousiaste programmeurs, ontwerpers, marketeers en betrouwbare partners als drukkers en hosting providers. Voor elke opdracht selecteert Bset Media hieruit de beste specialisten zodat wij voor onze klanten telkens weer het beste resultaat neerzetten.

Meer dan 25 jaar ervaring met zeer uiteenlopende businessontwikkeling- en marketingprojecten voor nationale- en internationale-organisaties is de basis voor ons solide en succesvol Eindhovens Business & Marketingbureau Bset Media B.V..

Bert Imhoff

Directeur

Leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen.  En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Annemarie heeft na een ICT opleiding aan de hogeschool in Eindhoven veel ervaring opgedaan bij Volvo, Centric IT Solutions en de Rabobank. Haar specialisaties “Business Analyse, Functional design, ICT-software ontwikkeling (incl. Offshore ontwikkeling en testen) en Agile” zijn van grote waarde voor Bset Media.

Annemarie

Business Analist

Annemarie heeft na een ICT opleiding aan de hogeschool in Eindhoven veel ervaring opgedaan bij Volvo, Centric IT Solutions en de Rabobank. Haar specialisaties “Business Analyse, Functional design, ICT-software ontwikkeling (incl. Offshore ontwikkeling en testen) en Agile” zijn van grote waarde voor Bset Media.

Martijn Imhoff (Web Ontwikkelaar)

Martijn

Web Ontwikkelaar

Is naast Web Developer bij Bset Media ook master student Industrial Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Daar leert hij intelligente producten en diensten ontwikkelen. En dat komt ons natuurlijk goed van pas.

Thomas

Visual Designer

Is naast Visual Designer bij Bset Media student aan de Industrial Design bij de Technische Unie in Eindhoven. Het beeldend uitwerkingen van een idee is aan hem wel toevertrouwd.

Kom jij ons Team versterken? Bekijk onze vactures

Vacatures

Gelukkig zijn wij succesvol in onze manier van werken. Maar helaas komen we ook steeds vaker capaciteit tekort om de projecten snel te kunnen realiseren. Kom jij ons Team versterken?

Bekijk vacatures

Stagiare / Webdesigner

Ben jij een student Junior Webdesign? En heb je de ambitie om te laten zien hoe creatief je bent? Stuur ons je sollicitatie en cv én je portfolio.

Wil je ook samenwerken met Bset Media?

 

Succesvol samenwerken is het strategisch kiezen van de juiste specialisten die over passende vaardigheden beschikken om samen nog succesvoller te zijn. Bset Media heeft voor haar klanten een goed netwerk van enthousiaste specialisten. Ieder brengt op zijn of haar vakgebied de specialistische kennis, ervaring, passie en bevlogenheid in. Met elkaar zijn we een flexibel en gemotiveerd team waarbij iedereen vanuit zijn eigen locatie werkt alleen op het moment dat het nodig. Hierdoor blijven de kosten voor onze klanten laag. En dat vinden ze zeker leuk.

 

Heb je interesse in een samenwerking met Bset Media? Neem dan contact op met Bert Imhoff (06 – 23 77 66 31) of stuur een mailtje naar info@bsetmedia.nl.