+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Wij ontwerpen en realiseren
Pssst… Wij delen graag het werk waar wij trots op zijn. Het onze passie om mooie en opvallende websites te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren.
Portfolio, Ons werk, Alles
9788
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9788,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ONZE PROJECTEN

WAAR WIJ TROTS OP ZIJN!

Portfolio

Het onze passie om mooie en opvallende communicatiemiddelen te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren. Communicatieproducten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering in de (nabije) toekomst welke zich in een veelvoud moet terugverdienen! Wilt u zien wat wij maken? Bekijk dan ons werk hieronder.

AllesLogo'sHuisstijlenWebsitesPortalsBrochuresFoldersSigningPresentatiemappenEtc...

Onze ontwerpen…

 

 …zijn bruikbaar en toepasbaar voor al uw crossmediale communicatiemiddelen (visitekaartjes, briefpapier, website, etc.) en dus toekomstbestendig. Wij voeren het concept consistent door in alle creatieve ontwerpen van de communicatiemiddelen die wij maken. Dit geeft een professionele uitstraling aan een bedrijf en versterkt ook nog eens haar naamsbekendheid in de markt. Klik op de tegels hieronder om de projecten te bekijken. Middels de tabs hierboven kunt u navigeren tussen de verschillende categorieën.

Klik op het icoontje hierboven als u ons werk wilt delen.