+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | folders
Pssst… Wij delen graag het werk waar wij trots op zijn. Het onze passie om mooie en opvallende websites te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren.
Portfolio, Ons werk, Folders
9818
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9818,page-child,parent-pageid-9788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ONZE PROJECTEN

WAAR WIJ TROTS OP ZIJN!

Portfolio

Het onze passie om mooie en opvallende folders te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren. Communicatieproducten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering in de (nabije) toekomst welke zich in een veelvoud moet terugverdienen! Wilt u de folders zien die wij gemaakt hebben? Bekijk dan ons werk hieronder.

AllesLogo'sHuisstijlenWebsitesPortalsBrochuresFoldersSigningPresentatiemappenEtc...

Onze folders…

 

… zijn een goed middel om een dienst of product te promoten. Daar waar een brochure een meer luxe en uitgebreide manier is om uw doelgroep te bereiken, daar is een folder juist een simpele, maar daarom niet minder doeltreffende variant. Wij maken folders die potentiële klanten prikkelt om tot een aankoop te verleiden. Onze ontwerpen zijn altijd uniek en met de uitstraling die uw doelgroep aanspreekt. Klik op de tegels hieronder om de projecten te bekijken. Middels de tabs hierboven kunt u navigeren tussen de verschillende categorieën.

Klik op het icoontje hierboven als u ons werk wilt delen.