+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Nog veel meer
Pssst… Wij delen graag het werk waar wij trots op zijn. Het onze passie om mooie en opvallende websites te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren.
Portfolio, Ons werk, Al het ander werk
9857
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9857,page-child,parent-pageid-9788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ONZE PROJECTEN

WAAR WIJ TROTS OP ZIJN!

Portfolio

Het onze passie om mooie en opvallende communicatiemiddelen te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren. Communicatieproducten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering in de (nabije) toekomst welke zich in een veelvoud moet terugverdienen! Wilt u al het ander werk zien die wij gemaakt hebben? Bekijk dan ons werk hieronder.

AllesLogo'sHuisstijlenWebsitesPortalsBrochuresFoldersSigningPresentatiemappenEtc...

Al ons ander werk …

 

…is krachtig en onderscheidend. Het staat ergens voor: voor kwaliteit, voor het eigene van een product, bedrijf of voor een merk. Bset Media is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele communicatiemiddelen. Of het nu gaat om een complexe bedrijfsidentiteit of eenvoudig huisstijl ontwerp voor een startende ondernemer. We zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. Klik op de tegels hieronder om de projecten te bekijken. Middels de tabs hierboven kunt u navigeren tussen de verschillende categorieën.

Klik op het icoontje hierboven als u ons werk wilt delen.