+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | presentatiemappen
Pssst… Wij delen graag het werk waar wij trots op zijn. Het onze passie om mooie en opvallende websites te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren.
Portfolio, Ons werk, Presentatiemappen
9832
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9832,page-child,parent-pageid-9788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ONZE PROJECTEN

WAAR WIJ TROTS OP ZIJN!

Portfolio

Het onze passie om mooie en opvallende presentatiemappen te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren. Communicatieproducten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering in de (nabije) toekomst welke zich in een veelvoud moet terugverdienen! Wilt u de presentatiemappen zien die wij gemaakt hebben? Bekijk dan ons werk hieronder.

AllesLogo'sHuisstijlenWebsitesPortalsBrochuresFoldersSigningPresentatiemappenEtc...

Onze presentatiemappen…

 

…zijn er omdat veel mensen graag iets willen krijgen, iets wat ze vast kunnen houden en wat een bepaalde uitstraling heeft. Een presentatiemap is een belangrijk verkoopinstrument om om klanten te informeren én te interesseren voor bijvoorbeeld een aanbieding die u dan samen met aanvullende informatie zoals folders aan ze kunt overhandigen en presenteren. Klik op de tegels hieronder om de projecten te bekijken. Middels de tabs hierboven kunt u navigeren tussen de verschillende categorieën.

Klik op het icoontje hierboven als u ons werk wilt delen.