+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | webportal
Pssst… Wij delen graag het werk waar wij trots op zijn. Het onze passie om mooie en opvallende websites te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren.
Portfolio, Ons werk, Websites
9813
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9813,page-child,parent-pageid-9788,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ONZE PROJECTEN

WAAR WIJ TROTS OP ZIJN!

Portfolio

Het onze passie om mooie en opvallende portals te maken die een daadwerkelijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten leveren. Communicatieproducten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering in de (nabije) toekomst welke zich in een veelvoud moet terugverdienen! Wilt u zien welke portals wij gemaakt hebben? Bekijk dan ons werk hieronder.

AllesLogo'sHuisstijlenWebsitesPortalsBrochuresFoldersSigningPresentatiemappenEtc...

Onze portals…

 

 …koppelen interne informatiesystemen met de online omgeving (intranet en internet) om zodoende bezoekers en klanten maar ook medewerkers optimaal te informeren en te activeren. Onze portals zijn helemaal afgestemd om uw op uw business en communicatiebehoefte. Ze worden door ons dan ook custom made gemaakt. Klik op de tegels hieronder om de projecten te bekijken. Middels de tabs hierboven kunt u navigeren tussen de verschillende categorieën.

Klik op het icoontje hierboven als u ons werk wilt delen.